Gamleby!!!XD

Hej!
.
Nu har jag varit en hel dag (halv) i Gamleby och det har varit jätteroligt. Jag har börjat med mitt förkläde lite, vi ska ha lite kvällsaktiviteter och vi ska gå och lägga oss kl 9 och ha somnat halv tio kvart i tio. Det var jättegod mat och jag hoppas att det blir lika god kvällsmat :-D
.
//Moa ♥

Frukost

Hej!

Jag har precis ätit frukost och ska snart börja jobba. Jag gillar att hålla på med att sy mitt förkläde. Jag ska lägga upp en bild på hur det blev sen när jag har kommit hem, och några bilder också så klart (från Gamleby)

//Moa ♥


På väg (äntligen!)

Hej!
.
Just nu sitter jag på bussen till gamleby. Det ska bli super kul att vara där!! Jag ska vara där i fem dagar. Det tar ungefär 4 timmar att åka dit, men det är det värt. I gamleby så har vi bild, slöjd, hemkunskap och idrott(jag ska dit med skolan) jag tycker att det ska bli så kul men jag ska nog försöka sova lite på vägen så vi ses imorgon igen bloggen!!
.
// En trött Moa ♥

Joy <3

Hej!
.
Idag har jag sovit över hos min mormor och morfar. Vi åkte iväg med sparken (jag, min lillebror, mamma, mormor och Joy min morbrors hund)och när min lillebror skulle köra mig hoppade Joy upp i mitt knä så min lillebror fick köra oss båda två. Ska lägga upp en bild på det senare.....
.
Snöiga vinterhälsningar
//Moa ♥

En till liten frågestund


Hemma från badet

Hej!
Nu har jag kommit hem från badhuset. Min lillebror träffade en kompis där, så jag fick sitta med pappa i bubbelpoolen. (Det var iallafall varmt). Dagen, Jag har jobbat med spanska och engelska idag och så har vi börjat med europakurs 1. Nästa vecka ska vi till Gamleby. Längtar såååååååå!!!
.
//Moa ♥

Nu sitter jag i skolan

Hej!
.
Just nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja (vi börjar tjugo i nio) men jag får ändå ingen sovmorgon..... Det är int bra....
.
//Moa ♥

Mammas jobb

Hej!

Just nu sitter jag på mammas jobb och väntar på att mamma ska komma. (hon sitter i möte)
.
Dagen, Jag har jobbat med svenska, spanska och bild. Längtar såååå till nästa vecka, jag ska till gamleby då. Jag glömde hemnyckeln hemma i morse. (anledningen till att jag sitter här) Jag kom på det när mamma körde mig till skolan men jag glömde av att jag skulle ta mammas istället när hon lämnade mig(kanske inte så smart)..... Men nu är jag här och ja väntar på att hon ska komma. Kanske ska jag ta bussen hem när jag fått nyckeln eller så kan jag åka med mamma hem när hon har slutat men då får jag vara här ett tag till. Kanske ska ta och måla lite eller komma på lite ideér till vad man kan designa(kanske ni har något förslag)
.
//Moa ♥


Jippy!

Hej!
Min skola börjar inte förrän på onsdag. Men jag ska ha utveklingssamtal på tisdag. Jag är också glad över att jag ska ha handbollsträning ikväll. Igår var jag hemma från ridningen för att jag kände mig lite dålig. Men nu är jag bättre. Hoppas att ni inte är sjuka och att ni annars har en bra första dag i skolan. Hoppas att ni får ha en bra vecka. Jag kanske inte hinner skriva så mycket under veckan men ska försöka att hinna med det. Just nu kollar jag på tv.
.
//Moa ♥

Nu är kusinen på besök

Hej!
Nu har min kusin Smilla kommit på besök. Hon är 5 månader gammal och supersöt. jag har fått hålla i henne och just nu äter hon välling.
.
//Moa ♥

Hej bloggen nu är jag hemma från TAIK!

Hej!
Jag har nu kommit hem från TAIKen (handbollscup) Vi bodde vid Sisjön i skytteföreningens klubbhus (Ligger i Göteborg). Första dagen spelade vi tre matcher och vann en av dem den andra dagen spelade vi två matcher, vi förlorade den första och den andra men det är jag bara glad över för annars hade vi fått gå upp typ klockan 5, halv 6 för att spela match kl 8:15...... Men vilken plats vi kom på får jag reda på på måndag. Igår hade vi snöbollskrig och jag hade oturen att få en isboll i ögat så jag har värsta "rödtiran" där... Men jag är glad ändå fast det gör lite ont i bland. Somnade halv 12 igårkväll och blev väckt kl 7 på morgonen..... sov alltså i 7 och en halv timma ungefär...
.
Hoppas att alla har det bra(och sover tills ni vaknar)!
.
//Moa ♥
.
Ps. På grund av cupen har jag inte bloggat på länge.
.
Pps. Bry er inte om punkterna....

Hej bloggen!

Idag ska jag sova över hos min kompis, det ska bli kul. Vi kommer nog att åka pulka kanske kolla på nån film och äta så klart. Kanske kommer vi på något mer kul att göra..... Ska snart åka till henne.

Igår var jag på handbollsträning, ett av mina intressen. Och på fredag, torsdag ska jag på TAIK i Torslanda. Om vi går vidare till final ska vi vara där på lördagen också. Det hoppas jag att vi gör. Jag ska sova där torsdag-fredag och sedan ska jag bo på hotell fredag till lördag den sista natten har jag och min familj bokat en natt på hotell sen innan och på Lördagen ska vi kolla på bio i 3D, men jag vet inte vilken film det blir. I söndags var jag min lillebror och min mamma och kollade på Narnia Prins Caspian och skeppet gryningen, så den blir det nog inte. Men min lillebror vill se Megamind, så det blir nog den.
// Moa ♥

Har kommit hem från pulkabacken

Hej, nu har jag kommit hem från pulkabacken. Jag var där med min kompis och ja det gick väl bra bara det att jag hamnade hela tiden i ett jättehopp och det gjorde ont när jag landade eller man kanske inte ska kalla det för att landa snarare att kraschlanda. Men det var kul ändå Ü (en rolig liten smilie som jag har kommit på)
//Moa ♥

Hemma från ridningen

Hej, jag har precis kommit hem från ridningen. Jag fick inte Lamoúr utan Joep men det gick hur bra som helst och jag höll värmen i 10-11 minusgrader.
//En supernöjd Moa ♥

Frågestund


Äntligen hemma!

Hej!
Nu har jag kommit hem från skridskoåkandet och sitter vid mitt "stökiga" skrivbord, kanske ska städa det, nee det gör jag senare.
På vägen hem köpte jag ett par skridskoskydd till mina skridskor. (har ej haft det innan så jag tänkte att nu när man är ute och åker skridskor så ofta så kan det vara bra att ha. Kanske ska pussla lite jag fick ett pussel med 1000 bitar och man ska kolla på en blid från hur det såg ut förut och pussla hur det ser ut nu (kan ta lite tid).

Ska snart äta lunch (om typ en timma är "snart". Åt frukost typ kl 11 eller nåt, och igår åt jag frukost kl 11 kollade på Narnia: Prins Caspian och skeppet gryningen åt sedan lunch kl 5 och "hoppade" över kvällsmaten. Ska försöka hinna med kvällsmaten idag ;-) Hoppas att ni hinner med alla tre måltider, har haft det lite fullt om dagarna. Och sovit lite för länge på mornarna=sen frukost......

Ikväll har jag ridning. (En av dem sakerna jag håller på med) Hoppas att jag får rida Lamoúr, en superhäst. Tur att det har blivit lite varmare så att man inte fryser ihjäl (stavas?) när man rider, får helt enkelt hålla igång både hästen och mig.
Hoppas att alla har det bra!
//Moa ♥

En heldag utomhus

Hej! Idag tror jag att det kommer att bli en heldag utomhus på skridskor och pulka.
Hoppas att ni kommer att ha en bra dag!

//Moa ♥

God morgon alla!

Har alla haft en bra början på året? Det har jag haft, varit med familjen, kompisar, åkt slalom och skridskor. Tror att den här dan ska bli en heldag utomhus.....

//Moa ♥

Hej alla bloggläsare!

Just nu sitter jag och fixar med bloggen och kollar lite på TV:n
//Moa ♥

Hej och välkommen till min nya blogg!

Här är lite om mig själv, jag är en tjej på 12 år som heter Moa och jag gillar att vara med vänner och familj, spela handboll, rida, orientera och att vara ute i skogen. Jag har en mamma, en pappa, en lillebror och så jag har ett marsvin som heter Pelle
//Moa ♥

RSS 2.0